Mobilvenlig Webbutik

DKK 5.995,00

Få lavet en flot webbutik til din virksomhed. I webbutikken kan du selv oprette produkter med beskrivelser og billeder. Du kan selv redigere priser, tilbud og rabatkoder. Denne webshop kan konfigureres til online betaling, så du kan modtage betaling med både dankort og internationale kreditkort.

SKU: WD0002 Category: Tag:

Description

Få lavet en flot webbutik med kortbetaling til din virksomhed, webbutikken er responsive, det vil sige at den vises pænt både på smartphones, tablets og almindelige computere. I webbutikken kan du selv oprette produkter med beskrivelser og billeder. Du kan selv redigere priser, tilbud og rabatkoder. Denne webbutik kan konfigureres til online betaling, så du kan modtage betaling med både dankort og internationale kreditkort. Du kan sælge både fysiske og digitale produkter, webbutikken kan håndtere moms, fragtomkostninger og lagerbeholdning . Vi starter med at holde et møde, hvor vi får afklaret dine ønsker til din webbutik. Måske har du allerede et webhotel og et domænenavn, og hvis du ikke har det, så hjælper jeg med at få det oprettet hos Unoeuro.

Det får du med til produktet webshop med kortbetaling:

 • Vi holder først et møde om dine ønsker til en webbutik, afhængig af afstanden mellem os, kan det enten være et fysisk møde, eller det kan være via telefonen, evt. et videomøde via Google Hangout eller Skype.
 • Jeg hjælper dig med at få bestilt webhotel og domænenavn, hvis du ikke har det i forvejen.
 • Jeg hjælper dig med at få oprettet indløsningsaftale med NETS oprettet en betalings gateway, begge dele er nødvendige for at kunne modtage kortbetaling.
 • Jeg installerer WordPress på dit webhotel og de nødvendige plugins og temaer, som gør at du får en responsive/mobilvenlig webside.
 • Jeg konfigurerer 5 standardsider, indholdet kunne være nedenstående, men vi kan også aftale noget andet indhold. Du kan levere tekster og billeder til siderne.
  • Blog/nyhedsside
  • Produktbeskrivelse
  • Referencer
  • Om virksomheden
  • Kontakt formular
 • Jeg installerer webshoppen WooCommerce fra WooThemes, som er en af de mest brugte webshops.
 • Jeg opretter op til 5 produkter i webshoppen, ud fra dine tekster og billedmateriale.
 • Vi slutter af med endnu et møde, hvor jeg giver dig undervisning i hvordan du selv tilføjer nyt indhold og produkter til din webside.

Webhotel og domænenavn

Bemærk at omkostninger til webhotel og domænenavn ikke er med i prisen, så hvis du vil have mig til at bestille disse ting, så fakturerer jeg også den aktuelle pris for disse. Den 1. september 2015 var prisen for et webhotel hos Unoeuro følgende: Oprettelse € 15,- og € 1,- pr. måned, et .dk domænenavn kostede € 6,25.

Online betaling

Bemærk at omkostninger til indløsningsaftale og betalings gateway ikke er med i prisen. Du skal selv købe disse ting, for jeg kan ikke gøre det på dine vegne, men jeg hjælper dig igennem processen. Priser på disse ting afhænger af hvilken type kortbetaling du vælger. Læs mere om NETS produkter her, og læs om betalings gateway hos Epay her.

Mobilvenlig webside baseret på WordPress

WordPress er et stykke open source web software, som gør det nemt at oprette og vedligeholde flotte websider. Med WordPress kan du selv skrive nyt indhold til din egen webside, uden at kende en masse til HTML, Javascript, CSS og lignende.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Mobilvenlig Webbutik”