Nyt firmanavn og ny webside

JoJo Webdesign

For ikke så længe siden, startede jeg op med at levere hjemmesider og webbutikker baseret på WordPress og WooCommerce. Jeg startede med firmanavnet JK Webdesign, men syntes at det var lidt kedeligt bare at bruge mine initialer til navnet, så jeg har gået og tænkt lidt over et andet navn. Resultatet af det blev, at jeg nu har valgt at kalde forretningen for JoJo Web. Og så har jeg også lige benyttet lejligheden til at at lave en ny hjemmeside.

Men målet er stadig det samme, jeg vil gerne levere hjemmesider og webbutikker til små og halvstore virksomheder. Du skal være meget velkommen til at kontakte mig, hvis du gerne vil høre mere om hvad jeg kan hjælpe dig med.

Du er også velkommen til at skrive en kommentar herunder, og fortælle hvad du syntes om mit nye firmanavn.

No comments yet.

Leave a Reply