Om JoJo Web

Jon Kristensen

JoJo web vil leverer mobilvenlige webløsninger baseret på WordPress til små og mellemstore virksomheder.

JoJo web drives af Jon Kristensen. Jeg har arbejdet med software udvikling og webdesign i 25 år indenfor mange forskellige brancher. Her er nogle af de projekter og firmaer som jeg har arbejdet med:

 • Scada International, Aulum
  Hos Scada International udviklede jeg systemet OneView, som er et scada systemet til overvågning, styring og dataopsamling af produktionsdata fra vindmøller.
 • CC&CO, Holstebro
  Ved CC&CO arbejdede jeg Microsoft Biztalk server, XSLT og EDI kommunikation med firmaets kunder.
 • Midvest Bredbånd, Holstebro
  Projektleder og softwareudvikler, projektledelse ved levering af erhvervsløsninger. Udvikling af provisioneringssystem til konfiguration og integration mod systemer hos virksomhedens partnere.
 • Steins Laboratorium, Holstebro
  Udvikling af et mobilt system til virksomhedens prøvetagere, som kunne anvendes til registrering af prøver, feltmålinger, print af stregkodeetiketter, planlægning af opgaver. Implementering af intranet/CMS i virksomheden.
 • RKI Kreditinformation, Silkeborg
  Udvikling af scoringsprodukt, et system til kreditvurdering.
 • Dator Crisplant, Hadsund
  Hos Dator Crisplant udviklede jeg styringssoftware til bagagesorteringsanlæg i internationale lufthavne.
 • Proces Data, Silkeborg
  Udvikling af elektronisk dokument og versionsstyringssystem, som anvendes til til versionsstyring af alle data i virksomheden.
 • Ericsson Diax, Struer
  Udvikling af teleudstyr og udstyr til produktionstest af hardware.

Udover mit arbejde som softwareudvikler, har jeg siden 2011 også drevet virksomheden Fotograf Jon Kristensen (http://www.jonkr.dk), hvor jeg tilbyder at løse fotoopgaver for både virksomheder og private. Jeg laver portrætfotos i mit lille studie eller hos min kunder, jeg laver bryllupsfoto, eventfoto, pressefoto, reklame, ejendomsfoto, produktfoto, 360 graders panorama og meget mere. Mit arbejde som fotograf passer rigtig godt sammen med at lave webdesigns, det giver mig muligheden for også at levere professionelt billedmateriale til websiderne jeg laver.

Du er meget velkommen til at kontakte mig, hvis du vil booke mig til en opgave, måske have et uforpligtende tilbud eller bare for at sige hej.

Jon Kristensen

Kontakt